Het zijn vreemde tijden, ook als het om winkelen gaat. Gelukkig krijgen we stukje bij beetje wat meer vrijheid, ook wat betreft onze vrijetijdsbestedingen. Het winkelgebied van Lekker. Doetinchem en omgeving is inmiddels ingericht om veilig te kunnen winkelen, waarbij we iedere bezoeker vragen de veiligheidsmaatregelen (in het centrum én de winkels) te respecteren. Daarom: Voel je welkom én veilig in onze binnenstad. 

Onze binnenstadondernemers doen er alles aan om iedereen de gastvrijheid en service te geven die je van hen gewend bent. We hopen dan ook dat jullie gebruik blijven maken van onze lokale ondernemers. zodat het hart van Doetinchem kan blijven kloppen en de binnenstad straks nog steeds de gastvrije huiskamer van Doetinchemmers is. Waar jong en oud elkaar kunnen blijven ontmoeten, in de winkelstraten, parken en op onze terrassen.

Ook de winkels in Gaanderen en Wehl zijn geopend volgens de RIVM voorschriften. Check eventueel de website van de desbetreffende winkel die u wilt bezoeken voor actuele openingstijden.

Samen staan we sterk, samen zorgen we voor onze gastvrije en veilige winkels in onze regio, nu én in de toekomst.