In het hartje van Doetinchem vindt u het Stadsmuseum Doetinchem.  Bent u geïinteresseerd in de ontwikkeling van de stad Doetinchem? Hoe deze stad van 'agrarische nederzetting' uitgroeide tot een stad met grote regionale uitstraling? Of wilt weten hoe groot het belang was van Drukkerij Misset en Bandenfabriek Vredestein voor de ontwikkeling van de stad Doetinchem? Het Stadsmuseum nodigt u uit. Kom langs voor een bezichtiging van de collectie. Het museum is geopend vanaf 2 juli van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot en met 17.00 uur. U hoeft niet vooraf te reserveren.

 

Het Stadsmuseum biedt meer

 

Het Stadsmuseum Doetinchem biedt meer dan alleen een bezichtiging van de collectie en de tentoonstellingen. Bij het Stadsmuseum draait het ook om het verhaal! Onze vrijwilligers zijn goede vertellers. Op uw verzoek lopen ze met u mee en vertellen.

Wij volgen de RIVM maatregelen, u bent van harte welkom zonder te reserveren.

VVV Doetinchem.

Binnen bij het Stadsmuseum zit de VVV gevestigd. Hier kan men terecht voor wandel- en fietsroutes en voor informatie van de omgeving Doetinchem. Tevens kan men hier producten van plaatselijke leveranciers kopen en de VVV-cadeaubon.