VVV Doetinchem organiseert in samenwerking met kasteel Slangenburg vanaf 8 januari exclusieve rondleidingen door het kasteel.

 De rondleiding op 18 maart en 1 april gaan niet door. We volgen de adviezen van het RIVM. Voor vragen mail info@vvvdoetinchem.nl.

Tijdelijke openstelling kasteel
Vanaf woensdag 8 januari wordt kasteel Slangenburg tijdelijk toegankelijk voor bezoekers tijdens een exclusieve rondleiding door het kasteel onder leiding van een ervaren gids. VVV Doetinchem en kasteel Slangenburg hebben de handen in één geslagen waardoor de deuren van het kasteel tijdelijk open gaan voor publiek. Tijdens de rondleiding zal een gids vertellen over het bijzondere cultuurhistorische erfgoed dat in het kasteel te zien is. De rondleiding duurt circa 1,5 uur en start om 14.00 uur in het Koetshuis bij het kasteel. Woensdag 8 januari om 14.00 uur opent wethouder Henk Bulten symbolisch het kasteel en vindt de eerste rondleiding plaats.

Vooraf boeken
Deelname aan de rondleiding dient vooraf te worden geboekt bij de VVV Doetinchem aan de burgemeester van Nispenstraat 2 (in het oude postkantoor). 
 Na afloop kan er worden nagepraat in het Koetshuis. 

De prijs voor deelname aan de rondleiding (deelname vanaf 15 jaar) bedraagt
€ 15,00 per persoon inclusief twee consumpties in het Koetshuis.
Het toegangsbewijs (voucher) is exclusief verkrijgbaar bij de VVV Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen met de VVV via 0314- 335557.

blob:https://www.youtube.com/a52762e9-2e49-48df-9ef4-efa87f82d14c