BEVRIJDINGSFESTIVAL 2019: ÉÉN PROGRAMMERING

Voor de vijfde keer wordt in Doetinchem het Bevrijdingsfestival georganiseerd: op zondag 5 mei a.s..

Aansluitend op de dodenherdenking op vrijdagavond 4 mei zal vanaf 20.30 uur wederom een uniek concert plaatsvinden.

Na de dodenherdenking bij het monument in het Mark Tennant Plantsoen op zaterdag 4 mei wordt in de Catharinakerk de gebruikelijke herdenkingsbijeenkomst gehouden. Nieuw is dat tegelijkertijd (aanvang 20:30 uur) een 4 mei concert wordt georganiseerd in het Mark Tennant Plantsoen.

De volgende dag, zondag 5 mei, barst om 13:00 uur de live muziek los in het park.

Natuurlijk is de lokale horeca aanwezig voor een natje en een droogje en kinderen kunnen zich (al vanaf 13:00 uur) uitleven op een springkussen of in de draaimolen.

Zowel het concert op 4 mei als het bevrijdingsfestival op 5 mei zijn gratis toegankelijk.

Doetinchem herdenkt en viert met een mooi programma in het Mark Tennant Plantsoen.