Wijngaard Duetinghem 838

Sinds 2006 bestaat er in Doetinchem een prachtig stuk nieuwe natuur. Tegen de Kruisbergse bossen aan ligt hier, verscholen achter de tuinderij van de Wedeo en tegen de oevers van de Oude IJssel aan, Doetinchem's eerste professionele wijngaard met de naam “Wijngaard Duetinghem 838. Wijngaard Deutinghem 838 is een stadse wijngaard in een landelijke omgeving.

Wijngaard Duetinghem 838 is een stadse wijngaard in een landelijke omgeving en heeft een prachtige aangelegde wijngaard met daarop diverse verschillende wijndruiven en wijnstokken. 
Wijngaard Deutinghem 838 heeft zeven wijndruiven: vier witte en drie rode. Alle druiven stammen af van de druivensoorten: Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir en de Syrah.

Wijngaard Deutinghem organiseert vele proeverijen en rondleidingen.
Er zijn 2 verschillende arrangementen mogelijk bij de stadse Wijngaard Deutinghem 838.

Rondleiding Wijngaard "Deutinghem 838"
In onze sfeervolle wijnproeverij of buiten in onze appelboomgaard tussen de wijnranken, kunt u genieten van alles wat onze wijngaard te bieden heeft. Wij verzorgen voor u een rondleiding door de wijngaard (+/- 1,5 uur) met uitleg van het druiventeel- en wijnmaakproces in de wijnmakerij. Aansluitend kunt u de wijnen uit onze eigen wijnproductie proeven. Hierbij hebt u de keuze uit 8 verschillende soorten, geserveerd met stokbrood en kaas. Verwen uzelf en anderen met dit verrassende uitstapje.

“High wine” -en in Doetinchem"
In onze sfeervolle wijnproeverij of buiten tussen de wijnranken , indien het weer het toelaat, kunt u genieten van een High Wine. U mag uit onze eigen wijnproductie 3 wijnen kiezen, waarbij u keuze hebt uit 8 verschillende soorten. Per glas serveren wij bijpassende streekhapjes, zowel hartig als zoet, aangepast aan het seizoen. Verwen uzelf en anderen met dit verrassende uitstapje.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zaterdag 13:00 17:00

* Met ingang van 1 november zijn onze openingstijden gewijzigd. U kunt tussen 1 november en 1 april iedere dag bij ons terecht na het maken van een telefonische afspraak. U kunt daarnaast iedere dag bij ons terecht voor het kopen van wijn en of het maken van een afspraak voor een wijnarrangement. Hiervoor dient u dan telefonisch contact met ons op te nemen op tel.nummer 0648924842.