Schilderles in Doetinchem.

Iedere woensdagochtend van 10.00-12.30 en iedere donderdagavond van 18.30-21.00 uur staat het atelier open om te komen tekenen, schetsen of schilderen naar jouw eigen idee of aan de hand van een voorbeeld. Je zit niet vast aan een bepaalde periode maar je komt wanneer het jou uit komt. (Bij meerdere aanmeldingen komen er dagdelen bij). De ingang is aan de rechter zijde van het gebouw. Neem gerust een kijkje op mijn website www.riakooistra.nl of bel 06-19736787 Tot ziens!

In de lessen kan je om professioneel advies vragen of feedback krijgen van ieder aanwezig. Af en toe wordt er een model ingehuurd om naar aanschouwing studies te kunnen maken. Je werkt aan een door jouw gekozen onderwerp en krijgt advies of hulp als je daarom vraagt of zo nodig.
Wat is er niet leuker dan aan de hand van jouw eigen tekeningen, ideeën of creatieve uitbarstingen en beeldvorming een schilderij te maken op bijvoorbeeld canvas, paneel, papier, hout of noem maar op.
Nieuwsgierig? Mooi! Loop gewoon eens binnen en ervaar de inspiratie, de energie en de samenwerking die hier mogelijk is.

Voor wie?
Dit is voor iedereen! Heb je nog nooit een kwast in handen gehad of ben je gevorderd, ben je een vaste cursist of wil gewoon een keer mee doen………je bent altijd van harte welkom. Je schaft al een “rittenkaart aan voor 4 dagdelen” schilderles voor € 50.–.
Hierbij wordt er van uitgegaan dat je zelf je materiaal meeneemt.
Wil je gebruik maken van de materialen van het atelier? Geen probleem, je betaald dan iets meer naar gelang het materiaal dat je wil gebruiken. Er wordt over het algemeen met acrylverf en mixed media gewerkt.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Woensdag 10:00 12:30
Donderdag 18:30 21:00