Parkparade heet in het vervolg Achterland.

De Parkparade bij de Bleek, biedt een podium aan verrassende en innovatieve kunstprojecten op het gebied van film, theater, kunst of muziek. De Parkparade wijkt af van de geijkte paden en doet het net even anders! Een festival dat druipt van gezelligheid en je thuis voelen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Overdag spelen kinderen met hout, boeken, kussens, zwembadjes, verf en veel meer. Zo worden er o.a. prachtige voorstellingen gespeeld voor jong en oud en er wordt een tango gedanst. Toegang is vrij.

De Parkparade is inmiddels een begrip in de Achterhoek. Na 4 succesvolle edities op De Bleek is het in juni 2019 tijd voor de 9de verjaardag van het festival tijdens het pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni.

R.I.P. De Parkparade; Welkom Achterland!
Hoge bomen vangen veel wind en zo ook De Parkparade.. Theaterfestival De Parade heeft de rechten op de naam ‘Parade’ geclaimd en De Parkparade gesommeerd tot een naamswijziging. Maar wij zijn nog nooit bij een pak gaan neer zitten, dus nu ook niet!
De definitie van Achterland is ‘het land dat erachter ligt of gebied waar een stad handel mee drijft’. Dat is precies waar het bij Achterland om draait: met de horeca en vrijwilligers uit een nabije stad wordt een compleet dorp gebouwd. De Achterhoek is een dorp rijker, dat dorp heet Achterland!

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 7 juni 2019 18:00
Zaterdag 8 juni 2019 18:00
Zondag 9 juni 2019 18:00
Maandag 10 juni 2019 18:00

Wijnbergseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7006 AH, Doetinchem