Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon, gevestigd in het pand van de voormalige Bourgondiër aan de Weemstraat in Wehl, is een restaurant voor jong en oud. Wij beschikken over 160 zitplaatsen. Onderverdeeld in een restaurantgedeelte (voorzijde) voor gasten welke niet met kleine kinderen komen, de achterzijde van het restaurant is ingedeeld voor gezinnen mét kleine kinderen, u heeft hier goed zicht op uw kind(eren). Tevens beschikken wij over een prachtig terras (achterzijde/tuin) en 1500 meter gras/gazon om heerlijk te spelen en te genieten van een stukje natuur. Kom genieten van een lekkere pannenkoek, een

Pannenkoekenhuis de Zon biedt heerlijke pannenkoeken, gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Het meel komt van Grutterij Molen de Hoop uit oud- Zevenaar, de eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren, boerderij ’t Kempke in Etten levert de verse melk en het ambachtelijke boerenschepijs en ambachtelijke slager Bles uit Wehl verzorgt diverse soorten beleg. Verser kunt u uw pannenkoek niet krijgen!
Bedrijfsfeest of verjaardag?
Ook daar is de locatie uitstekend voor geschikt, centraal gelegen en dicht bij de rijksweg A18 (afrit 2) “Wij beschikken over een groot eigen parkeerterrein”. Veel is er mogelijk van bedrijfsborrels tot en metbedrijfsfeesten/bruiloften etc. bijvoorbeeld met een stamppottenbuffet of ‘live’ pannenkoeken bakken evenement, aangevuld met een saladebar.
Naast pannenkoeken biedt De Zon allerlei ander lekkers voor de lunch. Van woensdag tot en met zondag kunt u tussen 12.00 en 16.00 uur aanschuiven voor bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met vers brood van Bakkerij Kaspers, diverse rijkelijk belegde stokbroodjes of onze huisgemaakte hamburgers.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 12:00 20:00
Woensdag 12:00 20:00
Donderdag 12:00 20:00
Vrijdag 12:00 20:00
Zaterdag 12:00 20:00

* Alleen op zondagen (en feestdagen) kunt u vanaf 16.00 uur niet reserveren, met uitzondering van groepen vanaf 8 pers. Wilt u een tafel reserveren, dat kan bel: 0314 700515 of stuur ons een e-mail, let op e-mail reserveringen zijn pas definitief na bevestiging. Wij zijn gesloten van woensdag 24 december tot en met vrijdag 2 januari, zaterdag 3 januari zijn wij weer gewoon geopend vanaf 12.00 uur.