Paaseieren zoeken in het Land van Jan Klaassen

Doe mee aan de paaseieren-speurtocht en geef de paashaas een high five! Op paaszaterdag, 1ste en 2de Paasdag gaan alle kinderen op zoek naar paaseieren tijdens de speurtocht. Na de middagvoorstelling verstopt de Paashaas heel veel paaseieren in de speeltuin. De kinderen starten de zoektocht en mogen de gevonden eieren lekker opeten.

Doe mee aan de paaseieren-speurtocht en geef de paashaas een high five!

Op paaszaterdag, 1ste en 2de Paasdag gaan alle kinderen op zoek naar paaseieren tijdens de speurtocht.  Na de middagvoorstelling verstopt de Paashaas heel veel paaseieren in de speeltuin. De kinderen starten de zoektocht en mogen de gevonden eieren lekker opeten. 

Met Pasen is de buitenspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen helemaal klaar. Alle speeltoestellen zijn opgeknapt voor het nieuwe seizoen. De lente is begonnen en er kan weer in de buitenspeeltuin gespeeld worden.  Er zijn loungeplekken waar papa en mama heerlijk van de zon genieten, terwijl de kinderen buitenspelen. Ook is de kindercamping Jan Klaassen Dromenland vanaf Pasen open voor het nieuwe seizoen voor unieke overnachtingen.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 20 april 2019 10:00 17:00
Zondag 21 april 2019 10:00 17:00
Maandag 22 april 2019 10:00 17:00

Gildeweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7047 AR, Braamt