Muzikale proeverij

In het Borghuis, van Nispenstraat 4, iedere zaterdagavond een muzikale proeverij met verschillende optredens. Aanvang; 18.00 uur. Informatie; www.hetborghuis.nl

7 sept: Marise Den Bakker
 
De gevoelige snaar raken op de juiste manier. Dat kan Marise met haar stem die ze onder andere laat horen in haar zelfgeschreven nummers en haar eigen versies van covers.
Ze speelt piano en gitaar en studeert aan de Herman Brood Academie in Utrecht. In 2016 heeft Marise deelgenomen aan The Voice Kids bij team Ilse. Een mooi avontuur dat haar veel heeft gebracht. Speciaal voor deze avond zal gitarist Nathan haar begeleiden.

14 sept: Djoekbox

Djoekbox bestaat uit Joop Klein Goldewijk en Wim Holders. Joop speelt elektrisch gitaar en mondharmonica, Wim speel semi-akoestisch slaggitaar.
Ondersteund door basdrum spelen en zingen zij (merendeels 2-stemmig) hun favoriete muziek uit vooral de zestiger en zeventiger jaren, de muziek uit hun jeugd: Beatles, Eagles, Stones, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, CCR, Birds, Kinks, Hollies, Satus Quo en nog véél meer. U kunt genieten van een héérlijke nostalgische, muzikale reis.

21 sept: De Larmoyantjes

Een muzikaal driemanschap bestaande uit vader en zoon Gerhard en Erik Plageman aangevuld met Jos Kock.
Zij brengen oude muziek naar nu. En dan ook echte oude liedjes van bijvoorbeeld Willy Alberti, Max van Praag en Eddy Christiani. U begrijpt al dat zij altijd in het Nederlands zingen.
De Larmoyantjes staan bekend om hun humorvolle en luchtige optredens. Dit uit zich in hun repertoire en hun performance. In eigen arrangementen en met live begeleiding nemen zij u tijdens uw diner mee naar vroeger.

28 sept: NODOX

Nodox is een jonge band met doorgewinterde muzikanten. Alle bandleden hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende bands, van hard rock tot jazzorkesten.
De band speelt vooral covers uit de 60er en 70er jaren. Een beetje blues, wat country, folk en een vleugje jazz.
Het plezier dat ze in het spelen ervaren slaat al snel over op het publiek. Vooral de iets minder jonge luisteraars zullen de meeste van hun nummers snel herkennen. Dansen en meezingen mag.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 21 september 2019 18:00
Zaterdag 28 september 2019 18:00