Muzikale proeverij

In het Borghuis, van Nispenstraat 4, iedere zaterdagavond een muzikale proeverij met verschillende optredens. Aanvang; 18.00 uur. Informatie; www.hetborghuis.nl

25 mei: Rogé Zwart
De uit Arnhem afkomstige zanger/gitarist Rogé Zwart toert door de Achterhoek.
U gaat genieten van Nederlandstalige liedjes, gouwe ouwe en “vergeten songs” vanaf de jaren 60. Robert Long, Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Dimitri van Toren, Jaap Fischer, Stef Bos, The Beatles en Simon & Garfunkel passeren de revue.

1 juni: Jazz en Latin in Borghuis
Deze gerenommeerde musici van jong en ouder talent speelden o.a. met bekende artiesten als Margriet Eshuijs, Thijs van Leer, Jan Akkerman, het Rosenberg Trio en Arthur Conley.
Raimond Surquin: gitaar
Michael Buerger: contrabas
Ivo Elfers: drums
Miquel Padros: dwarsfluit
Wies Knipping: gitaar.
Sabine Elfers: zang

8 juni : Merise den Bakker
De gevoelige snaar raken op de juiste manier. Dat kan Marise met haar stem die ze onder andere laat horen in haar zelfgeschreven nummers en haar eigen versies van covers. Ze speelt piano en gitaar en zit momenteel op de Herman Brood Academie in Utrecht.
In 2016 heeft Marise deelgenomen aan The Voice Kids bij team Ilse. Een mooi avontuur dat haar veel heeft gebracht.
In december 2017 won ze de compositie wedstrijd met haar eigen nummer ‘’Even Stil.’’
Op 1 januari 2018 was ze te bewonderen op TV waar ze mocht optreden met het Nederlands Blazers Ensemble tijdens het nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw.

15 juni: duo Borghuiscollectief
Pianist /zanger Wim Gertsen en zangeres Sabine Elfers laten de Borghuisbezoeker genieten van songs met pop, soul en jazz invloeden.
Wim is als docent van de Muziekschool Oost Gelderland o.a. actief als pianist in de Top 2000 band, The Dance Classic showband, en is koordirigent van Wave!
Zangeres Sabine Elfers zong o.a. in the Original Sixties R&B and Soulshow en is geen onbekende in de Jazzwereld.
Kortom genieten van diverse songs met meerstemmig zangwerk.

22 jun: Notice & Friends afsluiting seizoen
Notice & Friends presenteert :
“HodGePodgE”
Al 12 jaar vormen de dames van Notice een ensemble. Hun repertoire is veelzijdig. Begeleidt door piano of gitaar maar ook a capella, brengen zij meertalig soft pop muziek. Met hun presentatie en mooie samenklanken weten zij het publiek te boeien. De afgelopen jaren hebben zij verschillende projecten aangepakt met een afsluitend concert voor hun enthousiaste publiek.
Met“HodGePodgE”, de naam van het huidige project, brengt Notice & Friends een Mengelmoes van mooie arrangementen, in een mix van vrouwen en mannenstemmen. Ja, u leest het goed, Notice heeft voor dit project zangers aangetrokken en samen hopen zij een mooi programma te maken. Nog steeds in een Notice-jasje, afwisselend met a capella en instrumentale begeleiding, maar dan nu in een gemixte samenstelling!
Op 16 juni toont Notice & Friends, “HodGePodgE” voor haar publiektijdens een concert in Arnhem, in het cafe van Puck.
Met hun presentatie in het Borghuis doen ze het nog eens dunnetjes over!

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 22 juni 2019 18:00