Koningsdag Oranjefeest 2020

Het centrum van Doetinchem kleurt oranje! De meeste winkels in het centrum van Doetinchem zijn op Koningsdag tot 17.00 uur geopend. Tijdens Koningsdag staan er 4 podia verspreid door het centrum met live muziek of een DJ. De podia staan in de Grutstraat, de Omdraai, en het Simonsplein. De programmering start op alle podia vanaf 15.00 uur – 21.00 uur; Behalve het Simonsplein daar stopt de programmering om 19.00 uur.


Net als andere jaren organiseert het Centrummanagement Doetinchem i.s.m. Scouting Roothaan, de gezellige kindervrijmarkt op Koningsdag, 27 april a.s.. De kindervrijmarkt vindt plaats in de binnenstad van Doetinchem en duurt tot 14.00 uur. Vanaf 08.30 uur zullen de kinderen de hun toegewezen plaats weer innemen. Er zijn dit jaar circa 700 plaatsen beschikbaar voor de kinderen. De Veentjes, Schouwburgplein en het Catharinaplein worden wederom betrokken bij de kindervrijmarkt.
 

Om de dag extra feestelijk te maken is er de draaimolen, suikerspin en een kraam waar kinderen zich kunnen laten schminken. Daarnaast kunt u op diverse plekken in het centrum lekkere versnaperingen kopen.
ORANJEFEESTEN
programma volgt spoedig

Praktische informatie

Maandag 27 april 2020 vanaf 08:30