Inschrijving BAX 5x5 estafetteloop geopend

Teams voor de BAX 5x5 estafetteloop kunnen zich vanaf nu inschrijven. Kijk hiervoor op www.argoatletiek.nl en klik door naar het inschrijfformulier. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 11 mei. Voor kids (t/m 13 jaar) en familieteams is er de 5x1. De afstand voor elk van de 5 lopers is hierbij 1 km. Deze wedstrijd start om 11.30 uur.

Het meest bijzondere van een estafetteloop is natuurlijk het team-aspect van het hardlopen. Vaak is hardlopen een eenzame sport, maar in een estafette draait alles om je team. Door de relatief korte afstand is het evenement voor veel lopers geschikt. ARGO Atletiek organiseert dit gezellige evenement nu al voor de 29e keer. We nodigen alle (beginnende) hardlopers uit Doetinchem en omgeving uit om te ontdekken waar het om gaat en waarom teams jaar na jaar terugkeren om samen deze wedstrijd te lopen. Elk team bestaat uit 5 lopers die elk 5 km afleggen over een gevarieerd parcours. Je kunt deelnemen met een heren-, dames, mix- of jeugdteam. De start is om 13.30 uur op de fraai gelegen atletiekbaan van Argo. In de kantine is nogal wat voor de inwendige mens verkrijgbaar, zowel voor lopers als toeschouwers. Dit jaar ontvangt elk teamlid weer een teamfoto.
Ga de uitdaging aan en stel een team samen met familieleden, met buurtgenoten, met je hardloopclubje, met je vereniging of met je vrienden of collega’s. Individuele lopers kunnen zich op de dag zelf aanmelden. Ze worden dan, bij voldoende belangstelling, door de organisatie ingedeeld in een team.

Zaterdag 11 mei 2019 vanaf 11:30

Bezelhorstweg Model.NdtrcItem.HouseNumber