Galerie Nummer 40

"Lost in Wonder (black & white)"

U bent van harte welkom op zondag 30 november tussen 13.30 en 17.30 uur bij de opening van onze laatste expositie van dit jaar.

In onze huisgalerie deze maal de nieuwste wandobjecten van Olivier Julia. In zijn bekende ingetogen minimalistische abstract geometrische stijl heeft hij nu een serie grotere houten wandsculpturen gemaakt met een verwijzing naar de uniformiteit én diversiteit van grote stedelijke gebieden.

Verder zijn er bijzondere glasobjecten te zien van John Burton. Als geen ander weet hij uit geblazen basisvormen nieuwe structuren te creëren waarbij deconstructie en reconstructie een belangrijke plaats innemen.

Tenslotte besteden we ook aandacht aan de wandsculpturen van kunstenaarsduo Ellie Besselink en Anita ten Hoopen. In een strak patroon geordende alledaagse voorwerpen krijgen door kleine veranderingen of toevoegingen een geheel nieuwe betekenis en nodigen de kijker uit tot onderzoek en reflectie.

Zoals gebruikelijk is ook een selectie van de meeste van onze andere vaste kunstenaars te zien. Uiteraard bent u ook na 30 november van harte welkom, belt u dan wel even voor een afspraak! De expositie loopt tot en met 21 december.