Bellenblaasfestijn in het Land van Jan Klaassen

Jan Klaassen is gek op bellenblazen! Daarom organiseert hij op 18 juli een bellenblaasfestijn. Blaas de grootste, langste of meeste bellen in de bellen-battle en maak kans op leuke prijzen. Heb jij genoeg geblazen? Maak dan een dansje in de bellen-disco. Dat wordt feest voor jong en oud!

Op 18 juli 2020 wordt kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt omgetoverd tot een bellenblaasparadijs.

Kinderen experimenteren met het maken van reuze zeepbellen. Er is een bellen-disco waar tussen de bellen gedanst wordt en in de middag vindt er een bellen-battle plaats: maak zoveel mogelijk bellen kapot in 1 minuut. Het Land van Jan Klaassen zet zich zo in voor meer buitenspelen.

Buitenspelen stimuleert de ontwikkeling van motoriek, creativiteit en fantasie bij kinderen. Overal in het park worden kinderen uitgedaagd mee te gaan in de wereld van Jan Klaassen en zelf te ontdekken, klimmen en klauteren. Met het Bellenblaasfestijn wil Geert Prein bezoekers laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen buiten te laten spelen. “Bellenblazen blijft leuk voor jong en oud. In dit digitale tijdperk vergeten we vaak hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen zonder televisie of smartphone plezier te laten maken. Wij zorgen voor voldoende bellenblaassop en attributen.” aldus de eigenaar van het pretpark.

Naast de extra activiteiten, vermaken de kinderen zich de hele dag in het buitenspeelpark, de indoor- en waterspeeltuin en tijdens de poppenkastvoorstellingen.

Tijden:Het Land van Jan Klaassen is op 18 juli open van 10.00 tot 17.00 uur.Land van Jan Klaassen
Op 6 minuten vanaf de A12 ligt dit unieke pretpark voor kinderen, met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier.

Klim/klauter, schommel en rol! Maak een treinreis en ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan. Geniet van de poppenkast en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/ familiedag. Kom en beleef één van je leukste dagen.

Het pretpark biedt veel mogelijkheden want behalve spelen, geniet je van traditioneel poppentheater. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en zonder lange wachtrijen. Buiten staan meer dan 60 speeltoestellen op 30.000m2 in een groene omgeving. Het indoor gedeelte [2000m2] is ideaal voor slecht weer. Er is een 4-baans turboglijbaan [40 m], trein door kabouterdorp en wiebeldieren voor de allerkleinsten. Een spookhuis, waterspeeltuin, doolhof, westerndorp, piratenschip, zweefauto’s, minidisco, springkussens en nog veel meer...

Praktische informatie

Zaterdag 18 juli 2020 Vanaf 10:00 tot en met 17:00