Banketbakkerij Jolink

Dagelijks vers voor u geproduceerd. De banketbakkers van onze bakkerij in Brummen verzorgen dagelijks een grote sortering verse producten voor u. Roomboterkoekjes, gebak, taartjes, schnitten en sloffen, maar ook diverse hartige heerlijkheden behoren tot het assortiment. Deze producten kunt u terug vinden in onze winkels in Brummen en Zutphen, waar u rustig rond kunt kijken of kunt vragen om advies aan een van onze medewerkers. In de winkel in Zutphen is het ook mogelijk om even lekker wat te drinken in onze tea room, met daarbij een heerlijk gebakje naar keuze.

Workshop

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij een professionele banketbakkerij? Dit is uw kans!

 

Bij ons kunt u terecht voor verschillende workshops, zoals een chocolade workshop of taarten workshop! Als groep gaat u aan de slag met het verwerken van chocolade, of maakt u uw eigen taart! Er is van alles mogelijk!

 

Workshops zijn alleen mogelijk vanaf 8 personen en in overleg, neemt u daarom alstublieft contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent.

 

 

Kinderfeestje

Tijd voor een feestje!

Een keer wat anders doen met het feestje van uw kinderen?

Kom dan eens langs bij ons in de bakkerij, bak eigen koekjes en maak zelf een gebakje met een echte banketbakker!

 

Een kinderfeestje bij banketbakkerij Jolink  is gegarandeerd een succes, je mag zelfs je eigen koekjes mee nemen naar huis!

 

Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op de woensdagmiddag vanaf 8 personen, neemt u daarom alstublieft contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent.

Minimale leeftijd: 7 jaar.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 10:00 17:30
Dinsdag 09:00 17:30
Woensdag 09:00 17:30
Donderdag 09:00 17:30
Vrijdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 17:00