40ste Rommelmarkt Schutterij Sint Martinus Dichteren

Op 14 juni 2020 organiseert Schutterij Sint Martinus de 40ste rommelmarkt in Dichteren. De markt is uitgegroeid tot één van de grootste in de Achterhoek. De vele bruikbare spullen die u afstaat, de vele helpende handen en de sponsoren hebben bijgedragen aan de goede reputatie van de markt en het grote aantal bezoekers dat uit de verre omtrek naar de markt komt.

De opbrengst van de rommelmarkt stelt de Schutterij in staat om de contributie zo laag mogelijk te houden. Ook zet de vereniging het in voor de bekostiging van de muziekopleiding voor stagebandleden en voor de aanschaf van muziekinstrumenten en uniformen.

Heeft u spullen die u weg wilt doen, maar nog goed genoeg zijn om een volgende ronde mee te kunnen? Het gehele jaar door halen onze vrijwilligers spullen op afspraak (zaterdagmiddag) bij u op. Huishoudelijke spullen, elektra, speelgoed; bijna alles is welkom, mits het nog in goede staat is.

Voor het ophalen van uw overtollige spullen kunt u contact opnemen met:
Jan de West, Bosstraat 37, 7007 GG Doetinchem, tel. 0314-341228,
e-mail: jan-liesbeth@hotmail.com of
Gerard Krul, Zjoekowstraat 7, 7002 DN Doetinchem, tel. 0314-332927, e-mail: g.krul@kpnplanet.nl
In overleg en indien mogelijk mag u de spullen ook naar Jan de West brengen.

Naast bruikbare spullen voor de rommelmarkt kunnen we ook nog veel vrijwilligers gebruiken. Wilt u de Schutterij helpen in de voorbereidingen en/of tijdens de rommelmarkt? Neemt u dan contact op met Jan de West.

Zondag 14 juni 2020 Vanaf 10:00 tot en met 16:00