In het hartje van Doetinchem vindt u het Stadsmuseum Doetinchem.  Bent u geïinteresseerd in de ontwikkeling van de stad Doetinchem? Hoe deze stad van 'agrarische nederzetting' uitgroeide tot een stad met grote regionale uitstraling? Of wilt weten hoe groot het belang was van Drukkerij Misset en Bandenfabriek Vredestein voor de ontwikkeling van de stad Doetinchem? Het Stadsmuseum nodigt u uit. Kom langs voor een bezichtiging van de collectie.

Het Stadsmuseum biedt meer

Het Stadsmuseum Doetinchem biedt meer dan alleen een bezichtiging van de collectie en de tentoonstellingen. Bij het Stadsmuseum draait het ook om het verhaal! Onze vrijwilligers zijn goede vertellers. Op uw verzoek lopen ze met u mee en vertellen.

VVV Doetinchem.

Binnen bij het Stadsmuseum zit de VVV gevestigd. Hier kan men terecht voor wandel- en fietsroutes en voor informatie van de omgeving Doetinchem. Tevens kan men hier producten van plaatselijke leveranciers kopen en de VVV-cadeaubon.

Kunstuitleen Doetinchem.

Loop gerust eens binnen bij de Kunstuitleen Stadsmuseum in het Oude Postkantoor. De vrijwilligers van de Kunstuitleen geven u graag advies en helpen u bij het uitkiezen van een kunstwerk of inschrijving. U mag natuurlijk ook gewoon eens rondkijken.

Openingstijden.

Vrijdag 10:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur.

In de periode van juli en augustus is de Kunstuitleen alleen geopend op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Contact opnemen kan via info@kunstuitleenstadsmuseum.nl.